nunta(Ediţie specială a Alianţei Familiilor din România)

Rar emitem editii speciale AFR, dar o facem astazi pentru motivele de mai jos. Suntem in toiul dezbaterilor publice din Romania privind casatoriile homosexuale. Saptamina trecuta Kim Davis, ea insasi o victima a legalizarii casatoriilor homosexuale, a facut un turneu in Romania atentionind asupra pericolele casatoriilor homosexuale la adresa libertatii religioase, a libertatii cuvintului, si a libertatii de constiinta. A suferit pe propria piele. Mass media din Romania a intimpinat-o cu sarcasm iar unii cu o ostilitate fatisa. La fel presa internationala, si mai ales cea americana, care a comentat cu neobisnuita intensitate si ostilitate privind turneul ei in Romania dar si la adresa insistentei cu care romanii refuza sa se conformeze “valorilor europene” si vor sa-si pastreze normalitatea privind familia si casatoria.

Intre timp, la celalalt capat al lumii, in Seattle, Washington, un incident s-a petrecut pe 1 octombrie de care suntem absolut siguri ca nu s-a auzit in Romania in presa ori mass media. Nu ca incidentul nu merita sa fie cunoscut, ci pentru ca mass media Romaniei nu indrazneste sa scrie absolut nimic negativ la adresa “minoritatilor sexuale”. Incidentul priveste agresivitatea, inregistrata video, a unor homosexuali, proprietari ai unei cafenele, la adresa unor crestini care au luat o pauza de cafea acolo. Grupul e bine cunoscut in oras pentru ca de mai mult timp tinerii se plimba pe strazile orasului rugindu-se pentru oras (asemenea profetului Iona pentru Ninive) si cerind abolirea avortului. Pe traseu, s-au oprit la cafenea sa-si traga rasuflarea. Proprietarii cafenelei i-au recunoscut si i-au expulzat pur si simplu din cafenea, pe un ton agresiv, extrem de vulgar, blasfemitor la adresa Divinitatii, cu injuraturi. Tinerii au reusit sa inregistreze citeva minute din conversatia cu proprietarii si au postat materialul pe Facebook. Materialul a fost deja vizionat de peste 700.000 de persoane si vi-l oferim si dvs pentru a-l viziona cit mai este disponibil si nu va fi interzis ori cenzurat de Facebook.

ATENTIONARE: Materialul este extrem de vulgar, ofenseaza, contine injuraturi la adresa crestinilor si a lui Dumnezeu! Il puteti viziona aici:http://theliberator.news/2017/homosexual-coffee-shop-owner-evicts-peaceful-christians/?utm_source=The+Witherspoon+Institute&utm_campaign=c3de57b178-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_15ce6af37b-c3de57b178-84152905

Seattle se pretinde a fi un oras progresist, orasul unde isi au sediul mari companii ale lumii, de tipul Starbucks, Boeing, Microsoft, etc. Un oras al “tolerantei” unde crestinii sunt tinta atacurilor denigratoare ale secularistilor si mai ales ale homosexualilor. Aproximativ 3% din polulatia orasului se identifica ca fiind homosexuala. V-am informat cu ani in urma ca la paradele homosexuale de acolo se prezinta si crestini care poarta mesaje biblice dar sunt agresati fizic si violent de catre participanti.

Cu ani in urma o florareasa crestina din vecinatatea lui Seattle a refuzat sa faca ornamente florale pentru casatoria unui cuplu homosexual. Crestina i-a cunoscut de zeci de ani, le era prietena, si ii servea totdeuna cu un zimbet pe buze. Dar cind au cerut sa le faca ornamente florale pentru “nunta”, a refuzat. Homosexualii au dat-o in judecata si femeia a fost amendata cu 100.000 de dolari. Cazul ei e acum pe rol in Curtea Suprema a SUA.

Cazul ei, insa, nu e unic. Cofetari in Colorado, Kentuckey, Irlanda, Marea Britanie si in alte state care refuza sa faca torte pentru casatoriile homosexuale sunt dati in judecata si pedepsiti cu sute de mii de dolari. Si mai ingrijorator, insa, satanistii au demarat actiuni similare anul acesta. Satanistii cer cofetarilor crestini sa le faca torte cu inscriptii satanice. Natural, crestinii refuza si sunt dati in instanta. Inca nu a fost dat niciun verdict privind aceste tipuri de cazuri dar cind vom afla veti fi primii pe care ii vom informa.

Culmea, in Michigan, la inceputul anului, o familie catolica de fermieri cu cinci copii a fost sanctionata de autoritatile municipale pentru ca a refuzat sa permita unui cuplu homosexual sa-si faca nunta la ei la ferma. Municipalitatea a penalizat familia interzicindu-i sa isi mai vinda produsele agricole in piata orasului. Cazul lor e inca pe rol.

Exemplu de genul celor mentionate deja sunt cu sutele. Concluzia insa e simpla: legalizarea casatoriilor homosexuale deschide larg usa spre discriminarea noastra a tuturor, deprivarea noastra de libertate religioasa, libertatea cuvantului, libertatea de constiinta. Legalizarea lor nu e un semn al “pogresului” ci al opresiunii oficiale impuse de stat asupra celor ca noi care dezagreaza cu confiscarea casatoriei ca institutie de catre stat si cu redefinirea ei dupa chipul si asemanarea statului secular. Stati fermi pe pozitii. Nu cedati, in primul rind in mintile voastre, si apoi in actiunile voastre. Nu permiteti legalizarea casatoriilor homosexuale in Romania.

(Articol preluat de pe site-ul Alianţei Familiilor din România)

-::::: Arhivă EDITORIAL :::::-

  • Ascultă LIVE Radio Unison
  • _blank
  • ALL CATEGORIES
  • https://audio-radiounisonro.bisericilive.com/radiounisonro.mp3