Cod de conduită

Codul de conduită – Radio Unison Zalău

Radio Unison FM Zalău este un post de radio tematic – religios, independent din punct de vedere politic, un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației iudeo-creștine şi care își propune să aducă în casele românilor programe dedicate mesajului creştin, de calitate, capabile să sprijine aşteptările celor interesaţi de acest demers.

Dorim să răspundem provocărilor specifice vremii în care trăim, să oferim publicului din România și de pretutindeni emisiuni spirituale în care se proclamă divinitatea lui Isus Hristos, emisiuni care să fie o sursă de informare de încredere prin care să se promoveze onestitatea si respectul, civilitatea si creativitatea.

Principiile – Radio Unison Zalău

Acuratețea prezentării adevărului, reflectarea realității așa cum este. În fiecare material prezentat, realizatorii de emisiuni Radio Unison caută adevărul, prezintă faptele corect, iar mijloacele de producție sunt utilizate exclusiv pentru prezentarea adevărului.

Libertatea de exprimare. Radio Unison promovează pluralismul de opinii și susține libertatea de exprimare a invitaților săi, se asigură că opiniile sunt exprimate în mod sincer și etic și că ele sunt fondate pe un suport faptic credibil și suficient. Este susținută dezbaterea de idei și sunt sancționate atacul la persoană și insultele de orice fel. Este de interes public atât protejarea drepturilor individului cât și respectarea dreptului lui și al publicului de a fi informat în contextul asigurării pluralismului surselor de informare.

Încrederea publicului, o valoare pe care o păstrăm ca reper, conștienți fiind că ea poate fi câștigată numai prin imparțialitate și onestitate, prin garanția că se evită în orice moment inducerea în eroare a publicului sau manipularea lui.

Integritatea și independența editorială, păstrate în fața oricăror interese externe, a oricăror presiuni sau a oricăror interese personale. Conținutul editorial va acorda importanță problemelor reale ale societății și se va avea în vedere adresarea pe un public țintă, care poate fi diferențiat pe capacitate de înțelegere, informare și preferințe.

Radio Unison asigură standarde editoriale care să contribuie la ridicarea nivelului de educație media al publicului. Responsabilitatea editorială se asumă de către conducerea radiodifuzorului. Radio Unison este reprezentată de toți membrii echipei sale. Prin conduita lor, atât profesională cât și personală, membrii echipei garantează buna reputație Radio Unison.

Prezentul Cod este completat de legile care guvernează domeniul audio-vizual și reglementările CNA.

Radio Unison FM

Este deţinut de societatea comercială LEASING ROM SRL din Zalău, acţionar unic fiind JOLDEŞ CONSTANTIN.

Responsabil de activitatea editorială este JOLDEŞ CONSTANTIN.

Adresa studioului este : Zalău, Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 23, Bloc Publiserv, apartamentul 28. Adresa de email: unison94fm@gmail.com.

Adresa de internet este: www.radiounison.ro

Leasing Rom SRL Zalău nu deţine alte publicaţii editoriale.

Organul de supraveghere şi reglementare a programelor Radio Unison FM Zalău este Consiliul Naţional al Audiovizualului, Bucureşti, Bulevardul Libertăţii, nr.14, sector 5, cod 050706, Tel. +40(0)21 305 5350, Fax. +40(0)21 305 5354/56.