Editorial

Berlin Gay Pride 2021- sau dovada că pandemia este o minciună

Zilele acestea, mai precis pe 24 iulie 2021, a avut loc în Berlin parada anuală a homosexualilor, manifestaţie deja de tradiţie. Au participat la această paradă imensă circa 80.000 de manifestanţi care au dorit să-şi arate simpatia sau apartenenţa la această minoritate. Acum câţiva ani ne-am fi mirat, consternat şi indignat, acum nimic nu mai miră deoarece, aşa cum îşi doresc cei ce promovează această agendă, astfel de manifestaţii au ajuns să fie foarte comune. Că nu este normal să asistăm la astfel de manifestaţii este o problemă pe care acum nu vreau să o ating.

În plină pandemie, în plin avans al noii tulpini furioase şi mortale Delta, acum când OMS-ul ne spune, din nou, câte sute de milioane de infectaţi urmează să fie, când guvernele lumii iau din nou măsuri de restricţii şi închidere a societăţii, la Berlin, fără nici o restricţie, fără nici o problemă, 80.000 de manifestanţi se plimbă liberi, vocali şi dezbrăcaţi, făcându-se că poartă mască, fără distanţa de 2 metri aşa cum este obligatoriu la supermarket sau biserică! Poliţia este în concediu şi riscul de infectare pur şi simplu s-a evaporat.

În urmă cu mai bine de jumătate de an am scris un editorial cu titlul „Duhul lui Hitler”. Eram atunci consternat să văd cu câtă furie şi bestialitate poliţiştii germani s-au aruncat asupra câtorva sute de manifestanţi care nu erau de acord cu închiderea societăţii, a limitării circulaţiei persoanelor şi a altor măsuri restrictive puse de guvern, cică, pentru a proteja populaţia împotriva coronavirusului. Erau imagini desprinse din cele mai violente filme. La fel se întâmplă tocmai în aceste zile în multe ţări din Europa de vest, inclusiv Germania. Protestele masive ale celor ce nu vor un paşaport de sănătate, un document pe baza căruia să-ţi poţi continua viaţa, au fost şi sunt întâmpinate cu o furie satanică de către forţele de securitate, miliţiile noului regim comunist care conduce UE. Dar în Berlin 80.000 de iubitori de homosexuali nu sunt împiedicaţi sub nici o formă să se adune, să manifeste, să se dezvelească, să se îmbrăţişeze şi să se sărute în public. Ei nu sunt o sursă de infecţie. Probabil că o să aflăm de la doamna Merkel şi de la OMS că homosexualii şi simpatizanţii lor nu reprezintă o sursă de infecţie. La câte aberaţii am auzit în ultimul timp nu m-aş mira deloc să aud o astfel de teorie. Mi-l şi imaginez pe domnul preşedinte german, Klaus Iohannis, sau pe premierul Câţu spunând: „Normalitate înseamnă să te vaccinezi sau să fii homosexual. Poţi călători liber dacă faci dovada că eşti vaccinat sau dacă eşti homosexual”.  Berlinul este dovada.

Îmi vine în minte că în urmă cu circa un an de zile, când România era băgată în corzi de televiziunile care spumegau la gură încercând să ne convingă că nenorocirea a venit peste noi şi că vom muri ca muştele, în fruntea propagandei aflându-se acelaşi preşedinte german şi premierul de atunci, şi când restricţiile de călătorie erau la maxim, că domnul Iohannis şi  premierul au aprobat subit ca mii de români să poată zbura în Germania (iar Germania!) ca să culeagă sparanghelul ce risca să rămână necules de pe plantaţiile boierilor Europei, nemţii. Nu doar transportul acestor lucrători s-a făcut la grămadă dar şi cazarea lor la locul de muncă s-a făcut la fel. În cazul lor virusul mortal a dispărut, au fost imunizaţi la ordinul preşedintelui.

Apoi iar mi-aduc aminte cum premierul de atunci, stimabilul Orban, a fost prins cu mâţa în sac când trăgea din ţigară şi chefuia cu apropiaţii lui în clădirea Guvernului, fără mască de protecţie, în spaţii închise publicului, încălcând restricţiile puse tocmai de domnia sa. Şi la fel, cu puţină vreme în urmă, la întâlnirea G7 a celor mai tari de pe planetă. În ţările lor miliţia îi snopea în bătăi pe cei ce nu respectau măsurile de distanţare socială dar ei, aleşii, trăiau pe altă planetă, fără mască sau distanţare, sfidându-ne pe noi care nu avem o miliţie care să le dea bastoane pe spinare şi să-i târască pe jos spre dubele pregătite pentru cei ce sunt un pericol de infecţie.

Ştiu că nu vă spun lucruri noi, probabil toţi aţi fost la curent cu acestea.  Dar vă spun toate acestea ca să vă asigur încă o dată că totul este o minciună. Este adevărat că virusul există, fabricat fiind în laborator, că motivul pentru care a fost adus pe piaţă este transformarea omenirii într-un imens lagăr, că vaccinul a fost programat cu mult timp înainte şi că este un instrument pentru controlul populaţiei iar cei ce s-au vaccinat au căzut în plasă şi capcană şi este foarte evident că nu ni se urmăreşte binele ci răul. Este evident că guvernanţii pentru Biserică sunt ciumă iar pentru homosexuali sunt mumă. Este evident că au două măsuri şi că ne mint de îngheaţă apele. Parada de la Berlin îmi dă dreptul să spun aceasta, orice altceva ar spunea doamna Merkel şi cei ce apoi o citează ca şi cum ar cita din scrierile sfinte.

Dovezile că toată această plandemie a fost planificată cu mult timp în urmă sunt foarte multe, numai cine nu vrea să le vadă nu le vede. Vă dau o dovadă în acest sens, ultima la care am avut acces. Dacă vreţi să vă convingeţi atunci nu trebuie decât să accesaţi un site oficial guvernamental (pubchem.com) unde se găsesc o mulţime de informaţii despre viruşi şi substanţe chimice şi unde aflăm informaţii şi despre covid-19. Acolo ni se spune, din surse guvernamentale, cine are patent, drept, asupra testelor cu care se detectează acest virus. Este vorba despre baronul Rothschild D. Richard, care are acest patent din anul 2015! Încă de atunci se gândea la sănătatea noastră şi ştia prin ce vom trece noi în 2020.

Cineva din Timişoara îmi spunea zilele acestea că alesul Timişoarei, alt german, Fritz, care nici măcar nu este cetăţean român (ce s-a întâmplat cu timişorenii?!) va finanţa, din fondurile Primăriei, a timişorenilor, un festival LGBTQ tăind în acelaşi timp finanţările altor festivaluri mai vechi, de renume. Dar bătaia de joc abia acum începe. Se pare că data la care va avea loc festivalul este15 august. Ştiţi ce sărbătoare au românii la 15 august? Sărbătoarea Maicii Domnului, cred cea mai mare sărbătoare a creştinilor ortodocşi români. Să fie o coincidenţă data, aşa ca strada din Toronto care este a homosexualilor şi care se cheamă „Church Street” (strada Bisericii)? Eu nu cred. Este ceva gândit şi pregătit în bucătăria celui mai antiromânesc partid care a existat de la Revoluţie încoace, partid pe care l-au ajutat să ajungă în Guvern chiar mulţi creştini evanghelici. Ne merităm soarta.

La fel, după ce Herr Fritz a ieşit primar aici la Timişoara, în plină închidere a societăţii, mulţimi de mii de omeni, bucuroşi că de acum vor avea la Timişoara un primar care nu are nimic de-a face cu românii, au ieşit în stradă ca să-şi manifeste bucuria, ceva similar cu Berlinul, fără ca cineva să fie tras la răspundere pentru această încălcare a legilor aspre ale pandemiei. Două măsuri, aceeaşi minciună.

Chiar nu ştiu ce se întâmplă cu românii. Pare ca şi cum Dumnezeu ne-ar fi întunecat minţile. Mă gândeam zilele acestea aşa: Avem un preşedinte german care nu are copii; avem un premier necăsătorit, nu ştiu dacă are sau nu copii; domniile lor vor să ne înveţe cum să ne creştem copiii şi ne dau legi în această privinţă. De fapt mai mult decât că vor să ne înveţe, vor să ne oblige să ne creştem copiii după modelul german în care homosexualitatea trebuie băgată cu forţa pe gât, că vrei că nu vrei, indiferent ce zice poporul creştin român. Avem un şef al situaţiilor de urgenţă, cel care a cam condus România de când cu pandemia, care este musulman. Apoi avem la Timişoara un primar german, la Bucureşti o primăriţă franţuzoaică, în Guvern şi Parlament un partid (USR-ul) care este o emanaţie a progresistului preşedinte francez Macron, preşedinte care recent a dat semnalul pentru paşaportul verde, un instrument de control cum nici Ceauşescu nu a fost în stare să gândească. Mi se pare că suntem pur şi simplu blestemaţi ca naţiune. Dar poate că trebuie să ne ajungă cuţitul la os ca să ne trezim şi să ne întoarcem la Dumnezeu cu pocăinţă, regretând faptul că am ajuns creştini doar cu numele, care trăiesc ca păgânii, ofensându-L pe Dumnezeu în fiecare zi. Aşa cum spuneam mai demult nu ştiu dacă în alte ţări Dumnezeu este mai înjurat şi ofensat aşa ca în România.

Nu sunt şovin. Sunt creştin şi un creştin nu poate fi şovin, un creştin trebuie să-i iubească pe toţi. Când domnul Iohannis a ajuns preşedinte pentru prima dată l-am votat şi eu. Pe lângă altele nu puteam vota cu un candidat care vroia să ne facă moschee la Bucureşti (Ponta). Dar când am văzut ura ascunsă a domnului Iohannis pentru creştinii adevăraţi, dorinţa dânsului pentru a promova tot ceea ce vine în conflict cu valorile creştine şi indignarea ce a avut-o atunci când creştinii au cerut ca în Constituţie să fie specificat clar că familia reprezintă unirea dintre un bărbat şi o femeie, am realizat care este viziunea domniei sale în legătură cu „România curată”. Adică o Românie fără creştini dar cu homosexuali care să facă legea. Asta chiar nu-mi place. Faptul că este şi de naţionalitate germană doar m-a făcut să mă gândesc la anumite legături. Dacă folosesc mai des cuvântul „german” este doar pentru faptul că germanii au ceva specific legat de dorinţa lor de a conduce şi controla, aşa cum fiecare popor are ceva specific lui. De pildă poporul român are specific ospitalitatea sa, bine ar fi să nu abuzeze de ea. La fel nu am avut nimic cu Raed Arafat până când am văzut de ce este în stare atunci când i s-a dat putere. Deci nu sunt şovin dar tot mai mult îmi doresc în fruntea ţării şi la butoanele de comandă români patrioţi, aşa cum îl au ungurii pe Orban sau polonezii pe Duda. Numai să-i mai găsim pe undeva că s-au cam rărit, cumpăraţi fiind de galbenii veniţi de la Înalta Curte şi de la Farmacie, adică au fost fermecaţi.

Până acum românii au fost fascinaţi de poporul german şi, probabil, au căutat să aibă banii şi succesul acestui popor. Este adevărat că nemţii ştiu să facă maşini şi bani. Dar să nu uităm că dragostea de bani este rădăcina tuturor relelor şi nici faptul deosebit de important că tronul de domnie al Satanei despre care scrie la Apocalipsa 2:13 se află, fizic, la Berlin, capitala Germaniei, de multă vreme. A fost demontat bucată cu bucată în Pergam şi a fost reclădit în Berlin, undeva prin anul 1902. Hitler, în 1934, a ordonat să se construiască o tribună la Nuremberg (sau Nurnberg) după modelul acestui templu adus la Berlin, tribună de unde îşi rostea celebrele discursuri. Ştim cât bine a făcut Hitler omenirii. Se pare că istoria se repetă.

Românii au fost până acum expuşi, să zic aşa, flancului estic, Rusiei care ne-a stat tot timpul ca un ghimpe în coastă. Nu numai nouă, evident. Dar acum se vede clar că răul mai mare vine de la vest, din Germania care vrea nu doar să domine Europa economic ci şi să o constrângă să se alinieze neo-marxismului, comunismului, care cu ceva timp în urmă tot pe aici şi-a avut punctul principal de pornire, nemţii având un rol imens în propagarea acestei ciumi, adevărată pandemie care nu se mai sfârşeşte.

Dar să nu uităm de unde am pornit, pentru că este important: parada homosexualilor de la Berlin la care miliţia germană nu a avut nimic de comentat în legătură cu faptul că 80.000 de oameni au sfidat toate restricţiile care în altă parte a Germaniei se aplică cu ferocitate; ba chiar i-a păzit şi escortat pe manifestanţi, ca nu cumva să li se întâmple ceva. Miliţia era cu ei.

Ce s-a întâmplat la Berlin recent este încă o dovada clară şi limpede că suntem minţiţi şi că celor de la guvernare nu le pasă de noi, de dreptul sau binele nostru, că propaganda cu acest virus este o minciună şi că vaccinul folosit (care nu este vaccin) este o altă lucrătură pentru controlul celor mulţi. Dacă vreţi să îi credeţi pe preşedinţi sau guvernanţi, sau pastori sau preoţi care vă spun altceva, este treaba voastră. Dar eu vă sfătuiesc să staţi puţin şi să gândiţi, să puneţi cap la cap lucrurile şi să vedeţi clar şi limpede că povestea care vorbeşte despre conspiraţii nu este poveste ci este realitate. Ele chiar există şi vor exista pentru că în spate se află cel alungat din ceruri, marele conspirator şi duşman al omenirii şi al lui Dumnezeu –Lucifer sau Satana. Se pare că zilele îi sunt aproape de sfârşit de aceea activitatea lui de distrugere şi înşelare este mai puternică ca oricând.

Noi nu putem schimba mersul vremurilor, acestea sunt în mâna lui Dumnezeu. Ce putem noi face este să ne păzim de duhurile de minciună şi înşelare care vor căuta să-i doboare chiar şi pe cei aleşi, pe credincioşi, să fim treji şi veghetori, să ne smerim înaintea lui Dumnezeu cerându-I har şi să căutăm să ne pocăim cât încă se mai poate, pregătindu-ne pentru marea întâlnire care a fost anunţată cu mii de ani în urmă, întâlnirea cu Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor – Isus Hristos, care va veni în curând să pună capăt tuturor acestor conspiraţii şi fărădelegi şi să-i pedepsească pe cei ce au avut îndrăzneala şi neruşinarea să caute să-I strice planurile. Oricum, nu pot. Adevărata jale şi nenorocire abia atunci vor începe pentru cei ce au vrut să se pună în locul lui Dumnezeu în acest nou Babel european şi mondial, dar şi pentru cei ce nu au vegheat şi s-au lăsat duşi în rătăcire de duhul lor de minciună şi înşelare. Şi printre ei, cei înşelaţi, poţi fi şi tu.